Omgeving

Waterrijke omgeving

Aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden

OMGEVING

B&B Weerribben-Wieden ligt in het pittoreske dorpje Wanneperveen. Wanneperveen ligt niet alleen aan de rand van het nationaal park Weerribben-Wieden, maar ligt ook op een steenworp afstand van Giethoorn, Staphorst, de Hunebedden en het klein Mokum Meppel. U kunt op verschillende manieren de omgeving ontdekken. Denk hierbij aan kanoën, varen, fietsen (we zitten aan een knooppunt route), solex rijden, wandelen (keuzepaal C40), enzovoort. Vergeet uw laarzen niet, want in Wanneperveen ligt het Laarzenpad, een wandelroute dwars door de eendenkooi.

Nationaal Pak Weerribben-Wieden

Nationaal Park Weerribben-Wieden is met ruim 10.000 hectare het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Een labyrint van plassen, meren, slootjes, mysterieus ogende moerasbossen, uitgestrekte rietpercelen en bloemrijke hooilanden. Kraamkamer voor bijzondere plant- en diersoorten en uitvalsbasis voor varende, fietsende en wandelende recreanten.

RELAX ON THE BEACH

Nulla at mauris accumsan eros ullamcorper tincidunt at nec ipsum. In iaculis est ut sapien ultrices, vel feugiat nulla lobortis. Donec nec quam accumsan, lobortis.

Does this look like fun? Check out our accomodations.